Afgelopen dinsdag en woensdag mocht ik samen met Hanneke Smit (student Pabo in de iMinor waarin zij zich profileert op de 21st Century Skills) workshops verzorgen voor de jongeren van de gesloten instelling Transferium Jeugdzorg in Heerhugowaard. Het was mooi om te zien hoe deze jongeren op creatieve wijze nieuwe functies en mogelijkheden ontdekten met de materialen die we meegenomen hadden. Wij kijken terug op geslaagde workshops, die voor ons ook zeer leerzaam waren. Doordat we twee dagdelen mochten verzorgen, konden we onze ervaringen in het werken met deze jongeren en de feedback verwerken in de tweede dag. Angelique, bedankt voor de uitnodiging. Wij zijn weer een (onderwijs-)ervaring rijker!

21st Century Challenge – Transferium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *