Tools & Apps

Op deze pagina vind je een overzicht van handige tools die je bij jouw lessen en activiteiten in kunt zetten. Mis je een tool of heb je een suggestie? Laat het ons dan weten.

Op deze Yurls Pagina vind je een verzameling van populaire tools om te interactief te presenteren en instrueren, of om een online arrangement klaar te zetten. Daarbij is er per tool een of meerdere instructievideo’s die de mogelijkheden met de betreffende tool laten zien.

Veelgebruikte populaire tools

Op deze Yurls Pagina vind je een verzameling van populaire tools om te interactief te presenteren en instrueren, of om een online arrangement klaar te zetten. Daarbij is er per tool een of meerdere instructievideo’s die de mogelijkheden met de betreffende tool laten zien:

https://tools.yurls.net/nl/page/1145984

Beslisboom Digitale Tools

Vind aan de hand van deze beslisboom de tool die goed past bij jouw lesdoel! in deze beslisboom zie je een selectie van vijf uiteenlopende digitale tools die eenvoudig, breed inzetbaar en gratis zijn: Mentimeter, Kahoot, Nearpod, Padlet en Microsoft Forms.

Doorloop de vragen en kom precies uit daar waar je zijn moet: bij de digitale tool die goed aansluit bij jouw lesdoel. Bij iedere uitkomst vind je een ‘eerste keus’. Deze keuze is gebaseerd op gebruikservaringen van de ontwikkelaars van deze boom.

Op zoek naar handige tools voor in de kleuterklas? Kijk dan eens op TinyTab

Handleiding LessonUp 

Programmeren

Peer review

Portfolio

Zikke (voor kinderen)

Wix

Seesaw (voor kinderen)

Flipped Classroom

Classkick

Interactief lesgeven

Toetsen maken

Quizziz

Screencasten

Screencast Matic

https://learningapps.org/
Database met handige tools en gemakkelijk zelf oefeningen maken

Posters maken

3D ontwerpen maken

AR en VR

Klassenorganisatie

Class 123

belonen, namenkiezer, geluidsmeter, timer en meer