Week van de Mediawijsheid 2023

Aankomende week is weer de ‘Week van de Mediawijsheid’. Deze keer is het thema #hierniet. Onderneem je in deze week een activiteit in het kader van dit thema? Dan kun je hiermee de block ‘Week van de Mediawijshei 2023 – #hierniet’ laten valideren.

Zie ook: www.weekvandemediawijsheid.nl
—–
Als je actief bent op sociale media krijg je te maken met reacties. Vaak zijn deze positief, maar ook negatieve berichten kunnen de overhand krijgen. We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar er zijn grenzen. Haatspraak? Scheldpartijen? Kwetsende opmerkingen of ongepaste ‘humor’? #hierniet

Van 10 t/m 17 november besteden we daarom extra aandacht aan hoe we met elkaar omgaan online. Door het hele land worden verschillende activiteiten georganiseerd en op deze website vind je het laatste onderzoek en tips over wat jij kunt doen bij online kwetsend gedrag.

Block – Week van de Mediawijsheid 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *