Nieuwe Good Practices

In de afgelopen tijd zijn er weer een aantal mooie ‘good practices’ verzameld en geplaatst op ict.pabonhlstenden.com. Het doel van deze ‘good practices’ is om anderen te inspireren en een variatie aan mogelijkheden te laten zien op het inzetten van digitale hulpmiddelen in het onderwijs. Daarbij geeft het zicht op mogelijkheden om te werken aan ‘blocks’ in de voor digitale geletterdheid en digitale didactiek & mediawijs.

Onder anderen staan er good practices op het inzetten van A.I. / ChatGPT en het werken met instructievideo’s bij Gynzy, Beebots, QuiverVision, Canva en webquests. Ook zijn er lesideeën toegevoegd op het werken aan informatievaardigheden, het integreren van VR toepassingen en werken met stopmotion.

Aan alle studenten van wie we de good practices mogen plaatsen: Bedankt dat we deze mogen delen.

Heb jij een ‘good practice’? Deel deze dan met ons of loop even binnen in het Challenge Lab.

Ga hier naar de Good Practices

Nieuwe Good Practices

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *